De Muggenmaffia

Gepubliceerd op 7 juni 2020 om 16:17

Uit betrouwbare bronnen heeft persbureau Bleu Magenta vernomen dat aan boord van zeiljacht Bleu Magenta er een moordlustige Muggenmaffia rondloopt. 

 

Omstreeks zondag 7 juni 2020 genoot zeiljacht Bleu Magenta van een plotse stroom mugtoerisme ter hoogte van de Sardinië. Een tijdje later merkte de crew van zeiljacht Bleu Magenta dat er opeens stukjes keukenrol uit het keukenraampje werden gegooid. Na nader onderzoek ontdekte ze dat het muggen aantal zienderogen terug was gelopen, en er werd een verfrommelt Duckje vol zwarte vlekken gevonden in de buurt van het Keukenraampje. 

 

Het detective bureau van Bleu Magenta verdenkt schipper Edwin van deze waarschijnlijke muggen massa moord. De crew leden bevestigen dat de hun schipper een tijdje niet hadden gezien, en bovendien had hij altijd al een hekel aan muggen. “Hij mocht altijd al graag achter deze zoem grage vliegende insecten zitten, vooral als ze hem uit zijn slaap hielden.” Aldus een crew lid van zeiljacht Bleu Magenta. (Maaike Grytsje wilde liever anoniem blijven.) 

 

Een ander crew lid vermoed dat de Italiaanse wateren het macho van Edwin misschien wel hebben aangewakkerd om zijn maffia carrière op te bouwen. “je moet toch ergens beginnen?” Aldus een ander crew lid. 

 

In elk geval adviseert detective bureau Bleu Magenta aan de vliegen reisbureaus om een negatief reisadvies te labelen aan zeiljacht Bleu Magenta. “zzzft zzzft zzzzzzzft” aldus reisbureau MeligeMug. Verder is de bond van verdwaalde vliegen van plan om de toeristenbelasting op zeiljacht Bleu Magenta te verhogen om het mugtoerisme te ontmoedigen. 

Tot slot beloofden de getroffen muggen famillies een paar onplezierige bezoekjes aan de tot nu toe nog onbekende dader. 

 

Dit was Persbureau Bleu Magenta


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.