Ons schip

Gepubliceerd op 14 mei 2019 om 18:00

Na een zoektocht van een aantal maanden op websites en in jachthavens is de keuze gevallen op een Bavaria 46 Cruiser uit 2006. 

 

Dit is een zeewaardig schip van 14.4 meter lang. Het schip is gecertificeerd voor Categorie A (je zou er de oceaan mee over mogen varen, maar dat zijn we niet van plan).

 

Het schip heeft alles wat we nodig hebben: 4 aparte hutten, een salon, een keuken, twee badkamers, een sterke dieselmotor, boegschroef, electrische ankerlier, een ruime kuip, een groot voordek. Electronica voor navigatie, radar, marifoon, elektrische installatie. Alles er-op en er-aan, en in goede staat van onderhoud.

 

Het grootzeil en het voorzeil zijn volledig te bedienen uit de cockpit. Het voorzeil is een rol-genua die gemakkelijk is uit te rollen of in te rollen. Het grootzeil kan volledig in de mast worden gerold. 

Met deze zeilen is zeil verminderen heel makkelijk en veilig - we hoeven bij harde wind niet op het voordek en kunnen alles vanuit de cockpit bedienen. 

 

Hier kunnen we veilig, comfortabel en plezierig mee op reis.\

Edwin


Reactie plaatsen

Reacties

Sukima
5 jaar geleden

Wauw wat een geweldig idee. Ik wens jullie een prachtige reis :-)

Paul meijer
5 jaar geleden

Hoi Edwin,marttje en kids, proficiat met de aankoop van deze boot. Zit nu bij grietsje en zie jullie site welke ik thuis af en toe zal bezoeken. Goede voorbereiding GEWENST en hoop voor jullie vertrek jullie en de boot te aans houwen in heet. Goed gaan , goed doen, lieve groet, paul

Laurens Hendrik poorte
5 jaar geleden

ik vind het leuk dat ik mee mag en dat ik mag nafigere